آب بندی تیغه چیست؟

تیغه­ ی نو دارای دندانه­ هایی با نوک بسیار تیز جهت تحمل فشار برش می­باشد. نوک دندانه­ ها برای اینکه شکل زاویه­ای بسیار ریزی به خود بگیرند، باید آب­دیده شوند. عدم انجام این عمل باعث ایجاد خراش­های میکروسکوپی بر روی نوک دندانه شده و کاهش عمر تیغه را به همراه دارد.

چرا باید تیغه­ ی نو را آب­بندی کرد؟

انجام مناسب و صحیح مراحل آب­بندی طول عمر تیغه را به طور چشمگیری افزایش می­دهد.

چگونه یک تیغه را آب­ بندی کنیم؟

  • یک تیغه مناسب جهت برش قطعه مورد نظر انتخاب می­کنیم.

  • نرخ باردهی را ۲۰ الی ۵۰ درصد حالت معمولی کاهش می­دهیم. (برای مواد سخت مقدار کاهش بیشتر از مواد نرم می­باشد)

  • برش اول را با نرخ باردهی کم شده انجام می­دهیم و از اینکه دندانه ­ها باعث ایجاد براده مناسب و یکنواخت می­گردند اطمینان حاصل می­کنیم. لازم به یادآوریست ایجاد تغیر اندک در سرعت باعث تولید لرزش و صدای فراوانی می­گردد. در هنگام اولین برش، بعد از ورود کامل تیغه به قطعه­ ی کار، نرخ باردهی را کمی افزایش می­دهیم.

  • نرخ باردهی را در برش­های بعدی اندک اندک افزایش می­دهیم تا به نرخ مناسب باردهی برای برش قطعه برسیم.

دریافت

برای دریافت فایل راهنما کلیک نمایید

Your Content Goes Here

دریافت